Értágulat kezelés

Mondj búcsút az esztétikai problémát jelentő tágult ereknek

Aeslight Száloptikás Diódalézeres Értágulat Kezelő Géppel!

Kezelhető problémák:

checkRosacea

checkTeleangiektázia

checkPókvénák

checkTágult kapillárisok

checkSeprűvéna

checkCseresznye Angióma

 

Hogyan hat a lézer az értágulatokra?

A bőr felületén megjelenő hajszálértágulatok, apró visszerek orvosi tekintetben nem jelentenek betegséget, azonban a bőr saját színétől eltérő árnyalatuk miatt gyakran okoznak esztétikai problémát.

A lézer óriási előnye, hogy finoman és kíméletesen, a környező szövetek károsítása nélkül szünteti meg az értágulatokat. Ez többek között a lézer rendkívüli pontosságának és jó irányíthatóságának köszönhető.

Az Aeslight által kibocsájtott lézerfény az erekben lévő vérfestékben, a haemoglobinban elnyelődik és az emiatt keletkező hő segítségével finoman koagulálja az eret, érfalat. A kezelt területről ezután a szervezet természetes anyagcsere folyamata elszállítja a fölöslegessé vált sejteket, és ezzel véglegesen megszűnik az esztétikailag zavaró felületes értágulat.

Értágulatok életkortól függetlenül öröklött vagy hormonális okokra visszavezethetően alakulhatnak ki. Nagyon gyakoriak az arcon és a lábon megjelenő hajszálértágulatok, apróbb visszerek, amelyeket nem tudnak viselőik elrejteni, zavarónak érzik azokat a mindennapokban.

infoAz Aeslight Száloptikás Diódalézeres értágulat kezelő készülék, a Tűs Rádiófrekvenciás készülékek precizitását ötvözi a Diódalézer energiájával, ezáltal gyors, látványos és fájdalommentes kezeléseket biztosít

 

Az Aeslight készülékkel végzett kezelés előnyei:

Az Aeslight Értágulat Kezelő Készülék a forradalmian új Száloptikás Diódalézer technológiának köszönhetően, villámgyors és látványos értágulat kezelést tesz lehetővé. Precíziós kezelőfej segítségével, könnyedén eltüntethetőek az érelváltozások a teljes test területén.

 • Bármely bőrtípuson, bármilyen típusú érelváltozáson alkalmazható 3 mm ér átmérőig
 • Nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható (orrkörnyék, térdhajlat)
 • Kezelést követően nem szükséges kompressziós harisnya viselése
 • A kezelés csupán egy enyhe, csípő érzéssel jár
 • Non-invazív, így azon vendégek is kezelhetőek, akik tartanak a tűtől
 • Rendkívül precíz és gyors kezelést biztosít az ergonomikus kezelőfej és célzó lézernek köszönhetően

További különbség a száloptikás illetve hagyományos készülékek között az energia koncentráltsága. A száloptikás kialakítás miatt a lézer energiája egyetlen apró pontban koncentrálódik, így megfelelő hatás eléréséhez alacsonyabb energia is elegendő.

  infoAz alacsonyabb energia használatának előnye, hogy nem szükséges a bőr hűtése illetve kisebb a mellékhatások megjelenésének esélye.

  Jelentkezz be ingyenes konzultációra, ahol részletes felvilágosítást kapsz a kezelésről!

  Telefonszám: +36 20 550 1595

  Amire számíthatsz:

  starSzemélyre szabott kezelés (kezelések)

  starLátványos eredmény már az első kezelés után

  starA kezelések után zavartalanul folytathatod mindennapi tevékenységedet

  Értágulat kezelés